Cine suntem?

Hiboutik a fost conceput de echipa IT a unei marci de prêt-à-porter.

La inceputurile anilor 2000, internetul fiind inca intr-o faza incipienta, niciun program nu permitea gestiunea dintr-o singura interfata vanzarile on-line si cele din magazin. Cu gandul de a avea un program usor de utilizat si accesibil prin internet, Opalona concepe propriul program informatic, prima versiune Hiboutik, versiune care nu purta inca acest nume.

De-a lungul anilor am dezvoltat si imbunatatit programul nostru pentru a fi in masura sa raspunda la toate nevoile noastre (gestiunea produselor , a stocului, a transferurilor intre punctele de vanzare, a telefoniei, a caselor de marcat, a muzicii in punctul de vanzare etc...).

In anul 2012 dupa multi ani de utilizare si ameliorare constanta, Opalona decide sa puna gratuit la dispozitia comerciantilor programul sau de gestiune si il boteaza Hiboutik (Hibou = bufnita)

Hiboutik devine primul soft de gestiune gratuit de pe piata. Oferte detaliate, adaptate diferitelor necesitati ale comerciantilor sunt create, incluzand de asemenea posibilitatea comandarii echipamentelor necesare unui magazin (imprimante bonuri, camere video...).

HIBOUTIK - distribuit de Zagareli SA
Avenue des Désertes 21 – 1009 PULLY
© Hiboutik 2021