Politică de confidențialitate

Zagareli SA, firma distribuitoare a programului Hiboutik, colecteaza date cu caracter personal furnizate de Utilizator prin intermediul:

  • formularului de creare a contului
  • a mesajelor trimise prin formularul de contact
  • a chestionarelor trimise prin email
  • prin conversatiile telefonice avute cu Serviciul Clienti

Aceste date, necesare gestiunii contului dvs. Hiboutik, pot fi utilizate pentru trimiterea ulterioara de informatii sau oferte cu privire la serviciile Zagareli SA, avand posibilitatea sa va dezabonati.

Avand in vedere faptul ca inregistrarea si tratamentul datelor cu caracter personal pe internet trebuie sa respecte drepturile fundamentale ale persoanei, Zagareli SA se angajeaza ca orice procesarea a acestora respecta lesgislatia tarii dvs.

Utilizatorul dispune de drept de acces si modificare a datelor cu caracter personal care il privesc. Utilizatorul isi poate sterge contul Hiboutik trimitand o cerere scrisa prin intermediul formularului de contact din contul sau. Utilizatorul est singur responsabil de stergerea datelor sale cu caracter personal. Zagareli SA nu este responsabila de informatiile sterse de Utilizator din greseala. In cazul in care Utilizatorul cere reinitializarea contului acestuia, el este singur responsabil de stergerea datelor, chiar daca Zagareli SA pune in practica cererea Utilizatorului, pentru contul Utilizatorului.

Informatiile pe care ni le furnizati sunt utilizate pentru a va oferi in conditii optime serviciile noastre. Luam toate masurile pentru a pastra va pastra in siguranta datele. Informatiile care va privesc nu vor fi transmise niciodata unui tert, vandute sau date la schimb fara consimtamantul dvs prealabil. Informatiile dvs pot fi, in schimb, utilizate in cadrul listelor de mailing gestionate de Zagareli S.A.

Dat fiind modul de functionare al unui site web, anumite informatii nepersonale pot fi culese, precum versiunea browser-ului (Chrome, Firefox, IE…), sistemului de operare (Windows, Mac, Linux, etc…) sau adresa dvs. IP. Site-ul Hiboutik foloseste de asemenea cookie-uri atunci cand il consultati pentru a va inregistra preferintele de navigare si informatiile necesare pentru a va indentifica. Puteti dezactiva utilizarea cookie-urilor modificand preferintele browser-ului dvs. In acest caz este posibil ca unele functionalitati Hiboutik sa nu fie accesibile.

Prezenta politica de confidentialitate poate fi modificata. Vom publica toate modificarile pe aceasta pagina si in cazul in care apar modificari semnificative, vom afisa un avertisment.

HIBOUTIK - distribuit de Zagareli SA
Avenue des Désertes 21 – 1009 PULLY
© Hiboutik 2021