Soft de gestiune - centru de infrumusetare

În calitate de prestatori de servicii și vânzători de produse legate de profesia dvs., aveți nevoie de un soft de gestiune polivalent.

Pentru a nu pierde timp la încasare, softul de gestiune Hiboutik vă permite să adăugați diferite servicii prestate cu doar o apăsare de buton. Sintezele vă vor permite urmărirea activității și analizarea evoluției vânzărilor după tipul de serviciu și după angajat.

Cifra de afaceri privind vânzările de produse este foarte importantă pentru centrele de înfrumusețare și saloanele de coafură și permite adesea determinarea plăților variabile. Hiboutik vă permite într-un mod foarte simplu să creați produsele de vândut alegând sau nu gestionarea lor în stoc. Urmărirea vânzărilor vă permite să optimizați mai bine aprovizionările și să analizați performanțele comerciale ale salariaților dvs.

Softul de gestiune Hiboutik propune de asemenea urmărirea activității pentru fiecare client pentru a vă permite impulsionarea clientelei.

Planificările sunt conectate cu Google Calendar, o soluție completă pentru a stabili programările. Din Hiboutik puteți alege sa afișați una sau mai multe planificări, ceea ce vă permite să gestionați timpul dvs. per activitate sau per angajat.

HIBOUTIK - distribuit de Zagareli SA
Avenue des Désertes 21 – 1009 PULLY
© Hiboutik 2021